Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Ryaren
tag
Sziasztok!
Nagyjából mindent sikerült megoldanom linux alatt amire szükségem van kivéve ezt az egyet!!!

A szitu: Szeretném a TV-n nézni a filmeket ezért 2 féle módszerrel is próbálkoztam, hogy életre keltesem a TV-t. Egyrészt a xconfig-ot buheráltam számtalan TwinView-s leírás alapján, de az sehogysem akart működni. Majd rátaláltam az nvtv nevezetű kis programocskára! Ezzel tökéletesen működik a tv-out kivéve azt az egy dolgot, hogy nem tudom beállítani azt, hogy a Monitoron 1280x1024 legyen a felbontás a TV-n meg 800x600. Ha rákattolok a ''TV on'' gombra akkor a monitor is ugyanazon a felbontáson fog futni mint a TV és ez baromira zavaró!!
Kérlek szépen titeket, ha van valami ötlet akár az xconf-al akár az nvtv-vel kapcsolatban osszátok meg velem, mert már az egész internetet feltúrtam, hogy valahogy be tudjam állítani, de nem sikerült

A video kártyám Nvidia Gefroce 4 Ti4200 és kubuntut használok!
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest