- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
Ryaren
tag
Sziasztok!
Nagyjából mindent sikerült megoldanom linux alatt amire szükségem van kivéve ezt az egyet!!!

A szitu: Szeretném a TV-n nézni a filmeket ezért 2 féle módszerrel is próbálkoztam, hogy életre keltesem a TV-t. Egyrészt a xconfig-ot buheráltam számtalan TwinView-s leírás alapján, de az sehogysem akart működni. Majd rátaláltam az nvtv nevezetű kis programocskára! Ezzel tökéletesen működik a tv-out kivéve azt az egy dolgot, hogy nem tudom beállítani azt, hogy a Monitoron 1280x1024 legyen a felbontás a TV-n meg 800x600. Ha rákattolok a ''TV on'' gombra akkor a monitor is ugyanazon a felbontáson fog futni mint a TV és ez baromira zavaró!!
Kérlek szépen titeket, ha van valami ötlet akár az xconf-al akár az nvtv-vel kapcsolatban osszátok meg velem, mert már az egész internetet feltúrtam, hogy valahogy be tudjam állítani, de nem sikerült

A video kártyám Nvidia Gefroce 4 Ti4200 és kubuntut használok!
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest