Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
cadaver
tag
lenne egy kerdesem nekem is, ha nem gond :) -->
radeon8500le-m van, linux feltelepitve, X, minden ok, enlightenment, ment is szepen minden 1024-ben, de mikor a tuxracert kiprobaltam funbol, olyan lassu volt, hogy csuda. lehetett vagy 2 fps :). gondoltam akkor felteszem a www.ati.com-os linux drivert, volt is mellette readme, csinaltam is szepen, felment, de azota nem indul az X :) szoval vmit biztos elrontottam, es amilyen intelligens vagyok, regi XF86configot nem mentettem (bekkáp). azota ujra konfigoltam, de nem lett jo... majd irok hibauzenetet is nemsokara, de addig az lenne a kerdesem, hogy leszedni hogy tudom :). vagy - mivel ugyebar ez nem win - siman toroljem amit felraktam es kesz? :) kosz.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest