- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
válasz
CharlieDrop #131 üzenetére
Hali!
Sajnos egy winfost is agyon kell konfigolni, hogy rendesen menjen + mire végzel kezdheted előről. Xp előtt a fórumokat olvasva felkészültem, sb driverek letöltve, via alaplapi driver letöltve, gef2-hez detonator Xp-hez, Xp service pack1 és ekkor sz*** elindulni.
Na ezek után gurultam be és lett linux. Mint írtam tudom, hogy nem tökéletes amit elkövettem, de első neki futásnak nem rossz. És amennyi időt szántam Xp-re annyit fordítottam Linuxra is. De a linux elindult!!!
off:
A konfig duron 700, abit kx7-333, 256 Mb samusung (333), Sb Live!, Asus Gef2 Gts, Kti 10/100 Lan, Quatum 20 G (5400), Seagate Barr. IV. 80 G., Pioneer DVD, Teac író.
Alap esetben: boot, Xp bejelntkező kép és fagyi. Utánna el kezdtem kiberhálni a gépet.
Ameddig lementem: Gef2 vga és a quantum, Teac íróval. Ennyi volt a gépben, ekkor sikerült elérni, hogy üdvözölt az Xp fantasztikus világa. Aztán fagyi megint. Az install cd jó, másik vgával is próbáltam, ram teszteket futtatam. És meguntam az egészet. Ghostból visza 98se és irány ftp.linuxforum.hu
Plusz infó: 98se fel ment rá, a kti és sb akadtak irq miatt, ezt átlőve rendben. WinMe ment rajta csak 2-3 hét után nem képes lekapcsolni a gépet, Win2k felment de leszedtem, mert a scanner drivere nem volt jó.
on
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged