Keresés

Aktív témák

• Protoss

senior tag

válasz CharlieDrop #131 üzenetére

Hali!

Sajnos egy winfost is agyon kell konfigolni, hogy rendesen menjen + mire végzel kezdheted előről. Xp előtt a fórumokat olvasva felkészültem, sb driverek letöltve, via alaplapi driver letöltve, gef2-hez detonator Xp-hez, Xp service pack1 és ekkor sz*** elindulni.
    Na ezek után gurultam be és lett linux. Mint írtam tudom, hogy nem tökéletes amit elkövettem, de első neki futásnak nem rossz. És amennyi időt szántam Xp-re annyit fordítottam Linuxra is. De a linux elindult!!!

off:
    A konfig duron 700, abit kx7-333, 256 Mb samusung (333), Sb Live!, Asus Gef2 Gts, Kti 10/100 Lan, Quatum 20 G (5400), Seagate Barr. IV. 80 G., Pioneer DVD, Teac író.
    Alap esetben: boot, Xp bejelntkező kép és fagyi. Utánna el kezdtem kiberhálni a gépet.
    Ameddig lementem: Gef2 vga és a quantum, Teac íróval. Ennyi volt a gépben, ekkor sikerült elérni, hogy üdvözölt az Xp fantasztikus világa. Aztán fagyi megint. Az install cd jó, másik vgával is próbáltam, ram teszteket futtatam. És meguntam az egészet. Ghostból visza 98se és irány ftp.linuxforum.hu

Plusz infó: 98se fel ment rá, a kti és sb akadtak irq miatt, ezt átlőve rendben. WinMe ment rajta csak 2-3 hét után nem képes lekapcsolni a gépet, Win2k felment de leszedtem, mert a scanner drivere nem volt jó.
    on

Üdv

Aktív témák

Hirdetés