- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hali!
Sajnos egy winfost is agyon kell konfigolni, hogy rendesen menjen + mire végzel kezdheted előről. Xp előtt a fórumokat olvasva felkészültem, sb driverek letöltve, via alaplapi driver letöltve, gef2-hez detonator Xp-hez, Xp service pack1 és ekkor sz*** elindulni.
Na ezek után gurultam be és lett linux. Mint írtam tudom, hogy nem tökéletes amit elkövettem, de első neki futásnak nem rossz. És amennyi időt szántam Xp-re annyit fordítottam Linuxra is. De a linux elindult!!!
off:
A konfig duron 700, abit kx7-333, 256 Mb samusung (333), Sb Live!, Asus Gef2 Gts, Kti 10/100 Lan, Quatum 20 G (5400), Seagate Barr. IV. 80 G., Pioneer DVD, Teac író.
Alap esetben: boot, Xp bejelntkező kép és fagyi. Utánna el kezdtem kiberhálni a gépet.
Ameddig lementem: Gef2 vga és a quantum, Teac íróval. Ennyi volt a gépben, ekkor sikerült elérni, hogy üdvözölt az Xp fantasztikus világa. Aztán fagyi megint. Az install cd jó, másik vgával is próbáltam, ram teszteket futtatam. És meguntam az egészet. Ghostból visza 98se és irány ftp.linuxforum.hu
Plusz infó: 98se fel ment rá, a kti és sb akadtak irq miatt, ezt átlőve rendben. WinMe ment rajta csak 2-3 hét után nem képes lekapcsolni a gépet, Win2k felment de leszedtem, mert a scanner drivere nem volt jó.
on
Üdv
Aktív témák
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest