Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAM időzítéseket milyen progi képes megmutatni linuxon?
CPU-X és CPU-Z se tudja. -
Csak kényszerből használom ablakban, mikor CPU használatot nézek. Viszont nagyon szimpatikus kis progi, amit ajánlottál, biztosan fel fogom tenni -nem is feltétlenül csak játék miatt! Úgy 2003 óta linuxozok baromira kevés tudással, és sokszor évi néhány alkalommal csak, sosem mélyedtem el benne, mert a játékok miatt a Windows nálam az alap. Talán most kezdett el érdekelni kicsivel jobban az egész, szóval biztos vagyok benne, hogy millió alap program van, amit nem ismerek. Most szerintem maradni fog sokáig az Ubuntu, tegnap és ma például be se léptem Windows-ra. A barátságosság jegyében pedig a terminált is átszíneztem prohardveresre:

-
Feltettem a 18.10-es (legújabb) Ubuntura a Deus Ex nevű játékot. Tökéletesen fut, viszont szeretnék mellé egy olyan progit, mint az MSI Afterburner. Leginkább proci kihasználtságot és hőfokokat szeretnék vele monitorozni, meg persze fps-t. Gyorsba rákeresve a kérdésem előtt ezt találtam. Próbálta már valaki? Valami egyéb még esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest