Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak kényszerből használom ablakban, mikor CPU használatot nézek. Viszont nagyon szimpatikus kis progi, amit ajánlottál, biztosan fel fogom tenni -nem is feltétlenül csak játék miatt! Úgy 2003 óta linuxozok baromira kevés tudással, és sokszor évi néhány alkalommal csak, sosem mélyedtem el benne, mert a játékok miatt a Windows nálam az alap. Talán most kezdett el érdekelni kicsivel jobban az egész, szóval biztos vagyok benne, hogy millió alap program van, amit nem ismerek. Most szerintem maradni fog sokáig az Ubuntu, tegnap és ma például be se léptem Windows-ra. A barátságosság jegyében pedig a terminált is átszíneztem prohardveresre:

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest