- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
#26097408 #734 üzenetére
Igen, a Synaptic Package Managerben kéne lennie a Settings menü - Repositories almenüjében előjövő beállítóablakban kéne lennie Add vagy New gombnak, ami egy szövegbeviteli mezőben engedi beírni az új tároló címét, ott ezt a https://apt.enpass.io/ tárolót megadni, leokézni, legközelebb, mikor indul a Snypatic és frissíti a tárolókat, akkor az Applications résznél már listázni fogja az Enpass-t is, és engedi telepíteni, eltávolítani, frissíteni, stb..
Az meg nagyon helyes, hogy angolul használod a rendszert, ilyen beállításoknál, tutorialok követésénél jól jön, hogy a leírások is angol neveket említenek, könnyebb megtalálni. Meg ha hibaüzenet van, akkor több találat lesz a keresőben az angol hibaüzenetre, kb. 1000× annyi. Ezzel anno én is szívtam, hogy magyarítást kellett leszedni progikhoz, meg nyelvi csomagozni, akkor is félig hibásan voltak lefordítva, és ha találtam is valamihez tutorial, pl. Gimp ,PS, Inkscape, stb., az is angolul emlegette a menük, eszközök neveit, aztán nyomozgathattam, hogy annak a magyar verzióban melyik fordítás felelhet vajon meg, meg pl. Firefox bétánál is 2-3 nap késéssel kaptam meg a friss főverziót, mert várni kellett lokalizációra. Aztán rájöttem, hogy feleslegesen szivatom magam, és kizárólag mindent angolul használok, PC-n, telefonon, mindenhol. Egyrészt nyelvgyakorlásnak sem rossz, másrészt nem lesz félrefordítás, félig fordítottság, meg ilyen útmutatókat is könnyebb a netről követni. Illetve mikor az ember már megszokott egy rendszert, akkor úgyis rutinból használja,n nem olvasgatja el mi van kiírva, hanem kattint arra az ikonra, menüre, gombra, beállítása, amit megszokott, meg nyomja a szokásos billentyűket, onnantól fogva nem számít úgy se, hogy milyen nyelven van a rendszer, lehet akár default US angol is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest