- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt írta a kolléga, hogy 3 nap után dobja a Linuxot, mert az nem userbarát, ezt arra alapozta, hogy azt a spéci multi printerét nem tudta rajta használni. Ahogy ide beírtam, utána olvastam, hogy Win10-en sem sikerült neki a dolog.
Akiknek te telepítettél gépet 40-50 éveseknek, azoknak feltettél mindent kulcsrakészen
Itt jól látható, hogy életedben nem telepítettél igazi home usereknek való desktop Linxot!
Felraktam a Mint Cinnamont, kipróbáltam és ennyi volt, max a megjelenítéshez szükséges finomításokat csináltam meg, ami sajnos bosszantó hiányosság még a legjobb outofbox disztrónál is, például a Firefox openGL beállítása.
Átlag felhasználónak egy átlag gépre sokkal jobb felrakni egy Linux Mint Cinnamont, mint egy Win10-et és tuti, hogy használni is sokkal könnyebb. Láttam, hogy ezek az emberek odaülnek a gép elé és minden fennakadás nélkül elkezdik használni. Bármi gubanc lenne azon az eszközön, nekik az ugyanolyan akadályt jelentene Windowson is, mint Linuxon. Ugyanez igaz a spéci hardverek esetére is.
Írtam is a szóban forgó kérdezőnek, hogy küldje gyorsan vissza a 30 eft-s Wint és várja az ingyenes Mint továbbra is.
Ha csak azt csinálta volna, amit javasoltunk neki, már működne az a fránya nyomi nála. Az is lehet, hogy csinálgatta is ezeket valahogy, de nem volt értelmezhető visszajelzés a segítők felé. Így elég nehéz.
(#566) colomb2
Helyes! Az ilyen vitákból jön ki a legtöbb hasznos infó többnyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest