Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Sziasztok,
Androidra telepíthető Remote desktop programot keresek Fedora 33-ra. Unified Remote-ot próbáltam, de sikeres csatlakozás esetén sem működik (szerintem a Wayland miatt, logokban legalábbis semmi konkrét nem látszik).
Illetve próbáltam még ezt: [link] De ennél meg a szerver nem települ az alábbi hibaüzenet miatt:running setup.py install for linux-remote ... errorERROR: Command errored out with exit status 1:command: /usr/bin/python3 -u -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"'; __file__='"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"';f=getattr(tokenize, '"'"'open'"'"', open)(__file__);code=f.read().replace('"'"'\r\n'"'"', '"'"'\n'"'"');f.close();exec(compile(code, __file__, '"'"'exec'"'"'))' install --record /tmp/pip-record-er2o9gxu/install-record.txt --single-version-externally-managed --user --prefix= --compile --install-headers /home/sweetlou6/.local/include/python3.9/linux-remotecwd: /tmp/pip-req-build-tsgc5039/Complete output (6 lines):usage: setup.py [global_opts] cmd1 [cmd1_opts] [cmd2 [cmd2_opts] ...]or: setup.py --help [cmd1 cmd2 ...]or: setup.py --help-commandsor: setup.py cmd --helperror: option --single-version-externally-managed not recognized----------------------------------------ERROR: Command errored out with exit status 1: /usr/bin/python3 -u -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"'; __file__='"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"';f=getattr(tokenize, '"'"'open'"'"', open)(__file__);code=f.read().replace('"'"'\r\n'"'"', '"'"'\n'"'"');f.close();exec(compile(code, __file__, '"'"'exec'"'"'))' install --record /tmp/pip-record-er2o9gxu/install-record.txt --single-version-externally-managed --user --prefix= --compile --install-headers /home/sweetlou6/.local/include/python3.9/linux-remote Check the logs for full command output.
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Milyen autót vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi