- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
nekem az kicsit ágyúval verébre (otthoni hálózatból nem szívesen engedném ki csak a remote miatt). közben amúgy megtaláltam amit kerestem: [Remote Touchpad]
-
Sweet Lou 6
addikt
Sziasztok,
Androidra telepíthető Remote desktop programot keresek Fedora 33-ra. Unified Remote-ot próbáltam, de sikeres csatlakozás esetén sem működik (szerintem a Wayland miatt, logokban legalábbis semmi konkrét nem látszik).
Illetve próbáltam még ezt: [link] De ennél meg a szerver nem települ az alábbi hibaüzenet miatt:running setup.py install for linux-remote ... error
ERROR: Command errored out with exit status 1:
command: /usr/bin/python3 -u -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"'; __file__='"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"';f=getattr(tokenize, '"'"'open'"'"', open)(__file__);code=f.read().replace('"'"'\r\n'"'"', '"'"'\n'"'"');f.close();exec(compile(code, __file__, '"'"'exec'"'"'))' install --record /tmp/pip-record-er2o9gxu/install-record.txt --single-version-externally-managed --user --prefix= --compile --install-headers /home/sweetlou6/.local/include/python3.9/linux-remote
cwd: /tmp/pip-req-build-tsgc5039/
Complete output (6 lines):
usage: setup.py [global_opts] cmd1 [cmd1_opts] [cmd2 [cmd2_opts] ...]
or: setup.py --help [cmd1 cmd2 ...]
or: setup.py --help-commands
or: setup.py cmd --help
error: option --single-version-externally-managed not recognized
----------------------------------------
ERROR: Command errored out with exit status 1: /usr/bin/python3 -u -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"'; __file__='"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"';f=getattr(tokenize, '"'"'open'"'"', open)(__file__);code=f.read().replace('"'"'\r\n'"'"', '"'"'\n'"'"');f.close();exec(compile(code, __file__, '"'"'exec'"'"'))' install --record /tmp/pip-record-er2o9gxu/install-record.txt --single-version-externally-managed --user --prefix= --compile --install-headers /home/sweetlou6/.local/include/python3.9/linux-remote Check the logs for full command output.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged