Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi hogy utánanéztél !
Én köszi, hogy kapacitáltál, mert így legalább elkínlódtam ezzel a Linuxos HDS-sel, telepített rendszeren az istennek nem akart lefutni, 10 perc után mindig valami hibát írt ki, de szerintem nem örült a rádugott mobilnak. Live Ubuntu boot előtt volt annyi eszem, hogy minden csüllöngő zsineget kihúztam. Mióta megvan a 860 EVO, még nem ellenőriztem szerintem.

Gyanítom, hogy Winen is a HDS mutatja a hátralévő időt, így ugyanannak az eredménynek kéne kijönni mindkét rendszeren.Bocsi, a hátralévő időt egy másik topikban tárgyalták, itt az írott adatmennyiségről beszélünk most, azt meg Winen gyári programmal és más appokkal is lehet sasolni. Ha van eredmény, szúrd be ide léci, az ilyenek engem is érdekelnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Frawly koma remélem rak be eredményeket, mert Windowst is használ, mint SSD guru.

Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)