- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi hogy utánanéztél !
Én köszi, hogy kapacitáltál, mert így legalább elkínlódtam ezzel a Linuxos HDS-sel, telepített rendszeren az istennek nem akart lefutni, 10 perc után mindig valami hibát írt ki, de szerintem nem örült a rádugott mobilnak. Live Ubuntu boot előtt volt annyi eszem, hogy minden csüllöngő zsineget kihúztam. Mióta megvan a 860 EVO, még nem ellenőriztem szerintem.
Gyanítom, hogy Winen is a HDS mutatja a hátralévő időt, így ugyanannak az eredménynek kéne kijönni mindkét rendszeren.Bocsi, a hátralévő időt egy másik topikban tárgyalták, itt az írott adatmennyiségről beszélünk most, azt meg Winen gyári programmal és más appokkal is lehet sasolni. Ha van eredmény, szúrd be ide léci, az ilyenek engem is érdekelnek.
Frawly koma remélem rak be eredményeket, mert Windowst is használ, mint SSD guru.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest