Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi hogy utánanéztél !
Én köszi, hogy kapacitáltál, mert így legalább elkínlódtam ezzel a Linuxos HDS-sel, telepített rendszeren az istennek nem akart lefutni, 10 perc után mindig valami hibát írt ki, de szerintem nem örült a rádugott mobilnak. Live Ubuntu boot előtt volt annyi eszem, hogy minden csüllöngő zsineget kihúztam. Mióta megvan a 860 EVO, még nem ellenőriztem szerintem.

Gyanítom, hogy Winen is a HDS mutatja a hátralévő időt, így ugyanannak az eredménynek kéne kijönni mindkét rendszeren.Bocsi, a hátralévő időt egy másik topikban tárgyalták, itt az írott adatmennyiségről beszélünk most, azt meg Winen gyári programmal és más appokkal is lehet sasolni. Ha van eredmény, szúrd be ide léci, az ilyenek engem is érdekelnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Frawly koma remélem rak be eredményeket, mert Windowst is használ, mint SSD guru.

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)