- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Dave™
Szia
Az Okulart ismerem, és használtam is mikor megtérítettél Manjaro-ra
Viszont most már nem akarom használni, mert Openbox alatt vagyok, épp ezrt kerülöm a KDE és Gnome programokat (kivéve 1-2-őt). Ennek oka, hogy belassítják a rendszert, és pl az Okular felrakás nálam 63db függőséget pakolna fel. Akkor inkább Chromium-hoz rendelem a pdf megnyitását
BoB, Frawly
Úgy érzem félrefogalmaztam. Én igazból nem pdf-et akarok szerkeszteni, hanem hogy ha van doksim (akár rtf, akár doc stb), azt el tudjam menteni pdf-ként is (pont mint MS Word alatt is). Magát a már elmentett pdf-et nem akarom utólagosan szerkesztenem. Legalábbs nagyon ritkán, de arra van online szerkesztők. Archwikit természetesen néztem. Ha gondom van elsőnek mindig ott nézek szét. Nekem mindössze annyi bajom van a Libreoffice-al, hogy a pdf "nézőkéje" borzalmasan xar. 2019-ben kifejezetten cikinek érzem. És számomra az nem kifogás, hogy nem annak tervezték stb. Egy Office csomag legyen képes rá. Főleg ha egy mobilos androidos filekezelő is képes ilyen alapvető funkcióra.
Zathura-t amúgy próbáltam, de nekem nem nyit meg semmit. Ugyanúgy egy fekete ablak jön be, mint mikor magában indítom, úgyhogy azt azért hagytam. Szerintem csinálok egy komplett mentést, és aztán elkezdem kipróbálni a többi office csomagot. Ha más nem, akkor marad pdf nézőnek a chromium (ami amúgy meglepően jól működik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android játékok topikja
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Automata kávégépek
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest