- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ibituba
aktív tag
Erre valaki?
"Sziaszatok!
Olyan problémával találkoztam két napja, hogy kikapcsoláskor felugrik egy ablak.Egy program még fut.
gnome-keyring-daemon
(nem válaszol)Lehetőségek: Képernyő zárolása-----Mégse-----Leállítás mindenképp
Kérem aki tud segítsen, hogy tudom ezt a felugró ablakot megszüntetni, kijavítani.
Ja igen. Szájbarágósan kellene. Köszönöm a türelmet!" -
Ibituba
aktív tag
Sziaszatok!
Olyan problémával találkoztam két napja, hogy kikapcsoláskor felugrik egy ablak.
Egy program még fut.
gnome-keyring-daemon
(nem válaszol)Lehetőségek: Képernyő zárolása-----Mégse-----Leállítás mindenképp
Kérem aki tud segítsen, hogy tudom ezt a felugró ablakot megszüntetni, kijavítani.
Ja igen. Szájbarágósan kellene. Köszönöm a türelmet!
-
Ibituba
aktív tag
válasz
King Unique #8065 üzenetére
Szia! Tudnál segíteni hogy Mint 18.2 alatt hogy tudok exfatra formázni? TV megjelenítés akkor nem játszik. Nem akarom hogy naplózzon, de akarok 4GB-nál nagyobb adatokat kezelni, kellene az exfat. Az alap pendrive formázó nem engedi exfatra. Illetve nem idevág de lesz egy microSDXC kártyám sportkamerába, azt is erre kellene formázni a 4GB-nál nagyobb adatok miatt? Az tudja kezelni ezt a fájlrendszert? Valószínű ha engedi a max 128as kártyát?? Sj6 legend a kamera.
-
Ibituba
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Korrekt csapat vagytok! Üdv!
-
Ibituba
aktív tag
Üdv. Mint 18.2-t használok a gépemen. Van egy ilyen pendrive-om. 128GB Kingston HyperX Savage USB 3.1 Gen 1. Mire lenne érdemes formáznom, hogy Mint alatt a legjobb legyen? Szöveges dokumentumok, képek, videók lennének rajta, ez utóbbiak nagyobb adatmennyiségben is. Full HD 4K... esetleg. Jó lenne ha vindóz kompatibilis is lenne, illetve a képeket és normál videókat megtudnám nézni tv-n is.
-
Ibituba
aktív tag
Üdv. Frissítések telepítésének megkezdésekor ilyen üzenet fogad: E: A dpkg megszakadt, saját kezűleg kell futtatnia a(z) „dpkg --configure -a” parancsot a probléma megoldásához.
E: _cache->open() failed, please report.Mit kellene pontosan csinálnom, nagyon nem értek hozzá, eddig ilyennel nem találkoztam. Kérek valakit lépésről-lépésre igazítson útba. Köszönöm.
-
Ibituba
aktív tag
Üdv. Linux Mint 17.1 mellé szeretnénk most feltenni egy 8.1es wint. Hogyan tudom ezt kivitelezni? Valami link ,leirás nagyon jól jönne. köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tesla topik
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest