- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlotty
tag
Sziasztok!
Kezdő linuxos vagyok (pár napja van fent a Mint). Ez alapján telepítettem nvidia drivert, és újraindítás után a "Cinnamon összeomlott és a tartalékfelület fut" szöveg fogad. Ezzel lehet még kezdeni valamit, vagy csak az újra telepítés segít?
-
zlotty
tag
Sziasztok!
Párnapja Linux Mint 17 RC -t használom. A kérdésem az lenne, hogy ez majd egy frissítéssel végleges verzió lesz-e vagy azt külön kell újra telepíteni?
-
zlotty
tag
Az kár , de köszönöm a válaszodat
Még egy kérdésem lenne.
Free Pascalt valaki használ/használt--e linux alatt. Szeretnék segítséget kérni, hogy itt hogyan működik. Eddig windows7-en használtam, de nagyon zavaró, hogy nem lehet kirakni teljes képernyőbe. -
zlotty
tag
Sziasztok!
Linux Mint 15-öt használom. Olyan problémám van, hogy ha a hangerő kb. 18% alatt van akkor már nem is szól semmilyen hang. Ezzel lehet-e csinálni valamit, hogy ne 18%-tól kezdjen el szólni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
zlotty
tag
Sziasztok!
Még nagyon kezdő vagyok linuxban.
Egy dell N5110-en használtam live módban a Linux Mint 14-et. A gép sokkal hangosabb mint windows alatt, és sokkal jobban melegszik, folyamatosan pörög a ventilátor, még akkor is meleg amikor nem csinálok semmit, pl ha csak az asztalt nézem. Erre van valami megoldás?
A másik kérdésem az lenne, hogy a touchpad-on a görgetés és a nagyítást életre lehet-e kelteni valahogy benne?
Az utolsó kérdésem, hogy a jobb felső sarokban található három gombot(nem tudom mi a rendes nevük) lehet-e működtetni linux alatt?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest