- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlotty
tag
Sziasztok!
Kezdő linuxos vagyok (pár napja van fent a Mint). Ez alapján telepítettem nvidia drivert, és újraindítás után a "Cinnamon összeomlott és a tartalékfelület fut" szöveg fogad. Ezzel lehet még kezdeni valamit, vagy csak az újra telepítés segít?
-
zlotty
tag
Sziasztok!
Párnapja Linux Mint 17 RC -t használom. A kérdésem az lenne, hogy ez majd egy frissítéssel végleges verzió lesz-e vagy azt külön kell újra telepíteni?
-
zlotty
tag
Az kár , de köszönöm a válaszodat

Még egy kérdésem lenne.
Free Pascalt valaki használ/használt--e linux alatt. Szeretnék segítséget kérni, hogy itt hogyan működik. Eddig windows7-en használtam, de nagyon zavaró, hogy nem lehet kirakni teljes képernyőbe. -
zlotty
tag
Sziasztok!
Linux Mint 15-öt használom. Olyan problémám van, hogy ha a hangerő kb. 18% alatt van akkor már nem is szól semmilyen hang. Ezzel lehet-e csinálni valamit, hogy ne 18%-tól kezdjen el szólni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
zlotty
tag
Sziasztok!
Még nagyon kezdő vagyok linuxban.
Egy dell N5110-en használtam live módban a Linux Mint 14-et. A gép sokkal hangosabb mint windows alatt, és sokkal jobban melegszik, folyamatosan pörög a ventilátor, még akkor is meleg amikor nem csinálok semmit, pl ha csak az asztalt nézem. Erre van valami megoldás?
A másik kérdésem az lenne, hogy a touchpad-on a görgetés és a nagyítást életre lehet-e kelteni valahogy benne?
Az utolsó kérdésem, hogy a jobb felső sarokban található három gombot(nem tudom mi a rendes nevük) lehet-e működtetni linux alatt?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo IV
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Bestbuy játékok
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon