Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Na végképp meghülyült. Közben kiprobáltam más verziókat (xubuntu, lubuntu), de ez tetszett legjobban vissza akarom tenni csak folyton kilép. Multkor még nagy nehezen felment. Rejtély mi a baja
Probáltam keresgélni a neten, de kevés sikerel. [link]
Ezt találtam. Nem nagyon oldotta meg a problémát.
Megprobálok egy 17-st akkor. -
ETOM
addikt
Igen sikerült a flash is a leírás alapján. Ez az SMtube nagyon jó tényleg szépen viszi a 720p videókat is.
" xfce esetében az ablakkezelő hangolásánál a kompozitálásnál ne feledd bekapcsolni a Synchronize drawing to the vertical blank opciót a tearing kiküszöbölése végett, 9600-os Radírral simán menni fog."
bekapcsoltamAmit még nem értek telepítéskor fájlok másolása után sokszor nem lép tovább csak eltünik a telepítő ablak a kör meg forog tovább. Ez mitől lehet? (mint 17.1-17.2 is)
-
ETOM
addikt
(#3152) fradi81
(#3153) FenyőKöszönöm a gyors segítséget
Kezdetnek lecseréltem a MATE-t 17.1 XFCE kiadásra.
Most letöltöm amit ajánlottál és kiprobálom azt is -
ETOM
addikt
Ma felraktam a 17.2-s verziót egy elég régi gépre. Minden oké is kivéve a flash az minden böngészö alatt összeomlik egyből. pl. youtube-tol beépitett ff crashel. Ötlet?
Athlon XP 2GHz
ATI 9600 PRO
768MB RAM
40 GB HDD
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Path of Exile (ARPG)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BIOS frissítés
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest