- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #3420 üzenetére
nah,rájöttem.
a megosztott könyvtárhoz valamiért nem ad jogot.egy fokkal jobb leírás
jobb elindulni a parázstól. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #3402 üzenetére
no,ott tartok, hogy ugyan nem listázódik a gép, de már kéri a bejelentkezési adatokat. a gond, hogy nem fogadja el
pedig bindeltem az usereket.
-
bajnokpityu
félisten
most jut ezsembe, hogy biztosan nem a w10-el van a baj, ugyanis eddig ment a megosztás egy ubuntuval, a w10 tesztelői verziójával. webminnel konfigoltam azt még be, és ott lett elegem az ubuntuból, hogy restart után már nem volt kedve megosztani. pont azt csinálta, mint ez.
-
bajnokpityu
félisten
egy smb megosztást szeretnék csinálni, egy frissen telepített Mint 17,2 cinamonról-ról.
csatoltam a meghajtót /media/nas/lemez0 helyre. linuxos filekezelővel megosztottam a meghajtót, majd bementem a samba programba, itt is megcsináltam a megosztást.win10 alatt keresem a gépet. intéző nem találja a gépet. a windowsos hibajelentő azt mondja, h a linux visszautasítja a kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest