- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
KaiotEch #940 üzenetére
De, a 32/64 bit pontosan a CPU-ra vonatkozik. Non-PAE kernel esetén összesen 4 giga memóriát tudsz megcímezni (2^32). 32 bites PAE kiterjesztéssel megy több is, csakúgy, mint 64 bit esetén.
Valójában arról van szó, hogy sokkal nagyobb ("szélesebb") regisztereket lehet használni, ezáltal egyszerre sokkal nagyobb adatmennyiséget lehet kezelni.
-
válasz
KaiotEch #940 üzenetére
Igen, nálam is Win mellé ment, azóta már több disztró is van egymás mellett, de grubból simán megy a választás, csak a Win öli meg a grub- ot, ha azt telepíted a Linux után.
A grub miatt (is) érdemes egy live disztrót tartani, ha tudsz, akkor írj ki egyet dvd- re.
A 64 bit- es rendszer csak 64 bites processzorral működik Win alatt is, bár a memória kezeléshez is van köze. -
válasz
KaiotEch #938 üzenetére
Szia! Én is Win 7- ről váltottam Linuxra, szerintem a gépeden simán menne a Cinnamon- os MINT, ha 64 bites a proc, akkor azzal. A Mate és az Xfce még kisebb rendszerigényű, de ha fut a Cinnamon, akkor azzal próbálkozz először. Szerintem az alap iso-k mind live. Próbáld ki először az első kettő közül a megfelelő bites változatot. Nagyon fog tetszeni a MINT!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest