- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
kraftwerkfan #9989 üzenetére
1. ugyanez van itt is egy geppel a cegnel, csak az kali linux xfce-vel.
Ugy oldottam meg, hogy lid close-nal nem lockol kepernyot, csak kikapcsolja. Igy amikor visszahajtom, akkor nem ker jelszot, de legalabb mukodik. Valoszinuleg van jobb megoldas, de nem volt turelmem kisakkozni. -
válasz
kraftwerkfan #9489 üzenetére
-
válasz
kraftwerkfan #7649 üzenetére
Gondolom maga a transmission nem elég, hanem mögé kell írni a -gtk vagy a -qt kiegészítést is. Próbáld így.
transmission-gtk
-
lev258
veterán
válasz
kraftwerkfan #7649 üzenetére
Milyen parancsot írsz be?
-
válasz
kraftwerkfan #7640 üzenetére
Nekem AMD APU-val sem csinálja ezeket, érdemes átolvasni az Ubuntu topik Összefoglaló Videókártyák támogatottsága és a Grafikus driverek frissítése részt, valamint próbáld úgy is, hogy felrakod a vaapi, vdpau csomagokat (VGA függő) és úgy is kipróbálod.
va-api Intel, a vdpau nVidia és Amd kártyákhoz jó.
-
válasz
kraftwerkfan #7631 üzenetére
Szia!
Látom nem sok válasz érkezik és mivel én nem csináltam még hálózati eléréseket, így sokat nem tudok esgíteni, de amíg kapsz segítséget, addig nézd meg ezeket a leírásokat, a samba egy általános lehetőség megosztásra a gépek között.
Samba telepítése és beállítása Ubuntu szerveren
Hogyan kell telepíteni és beállítani egy Samba Ubuntu 14.10Ahogy nézem, elég sok samba megosztás leírás van, ha rákeresel biztosan találsz megfelelőt, én ezt a két magyar nyelvűt linkeltem most.
A másik topikban is sokat foglalkoznak a megosztással. [link]
-
Syl
nagyúr
válasz
kraftwerkfan #6882 üzenetére
Én a múlt héten lecseréltem a monitoromat egy tévére, a dvi kábelt meg hdmi-re. Egyszer itt is elment a hang (vagyis váltott hdmi-ről vonalkimenetre), de úgy emlékszem ezt sleep-ből ébredve csinálta. Egyébként nagyon megbízhatóan működik. Mint 18 cinnamon, SMPlayer, Intel HD2500
-
Bohus
aktív tag
válasz
kraftwerkfan #6882 üzenetére
Sajnos nem vagy vele egyedül, és úgy néz ki, hogy egyelőre nincs megoldás. 17.x-en állítólag nincs ilyen gond.
-
kraftwerkfan
tag
válasz
kraftwerkfan #6851 üzenetére
Nincs 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DOOM - The Dark Ages
- Motoros topic
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest