- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
instantwater #11525 üzenetére
Ja, a Win is megkapja, amit megérdemel meg a gyerek is!
(a kolléga meg reméljük nem emlegeti sűrűn, hogy eléggé kopott már a matricán a serial)
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
instantwater #11516 üzenetére
Ezek asszem mind wine+DXVK alapú cuccok, csak vannak hozzájuk játékspecifikus patch-ek, ha jól sejtem (bár tény, hogy így meg lehet spórolni egy csomó kísérletezgetést)...
@YosheeLocote:
Javaslom a winehq.org oldalt, ott a keresővel lehet alkalmazásokra keresni, és látod azt is, hogy futtatható-e, plusz infókat (melyik wine verzió alatt, esetleg előforduló hibák, stb.).
-
YosheeLocote
csendes tag
válasz
instantwater #11516 üzenetére
Viszont ami jelenleg a win10en fut, sims4, az crackelt (ha igy kell érteni, hogy nem megvásárolt, de full játék...).
A gondolatom:
Ezt az egészet, a tartalmazó mappát lementem pendriv ra, majd linuxon play on linux alatt a \game\bin\exe (asszem abban van) feltelepítem...
Kezdő vagyok, szóval egyelőre próbálom majd megérteni... -
shield
őstag
válasz
instantwater #11428 üzenetére
Azon a laptopon amit most is használok netezésre, minden progi 32 bites és nincs vele gond, mivel kevés programra van szükségem netezésre és egyéb kis tevékenységeimre. A PC-n levő dolgaim persze az más tészta.
Az a lapos, amit Linux próbálásra szánok, az 10 éves, 1.8 Celeron, 2GB Ram, 120GB HDD.
Nem tudom milyen "sebességbeli bajok"-ra gondolsz. Ha nincs olyan verzió a Linuxból, amelyik tudjon egy XP szintet produkálni ezen az öreg kütyün, akkor tényleg bajok vannak.
Csak ismerkedni akarok a Linuxal, semmi nagy tervem nincs vele. Böngésző, képnéző, tömörítő, szövegszerkesztő, torrent...stb használata.
Erre keresek kis teljesítmény igényű, magyar nyelvű, átlátható, könnyen kezelhető verziót.
Amelyikbe már van integrálva gyakran használatos közkedvelt programok, az már csak hab a tortán. -
Frawly
veterán
válasz
instantwater #11407 üzenetére
Igen, az apt-tal gyorsabb a telepítés, meg látod mit ír ki, mennyit tölt le, mennyi függősége van az adott csomagnak. Ha valami hiba miatt elakad a telepítés, több információt látsz róla, könnyebb megoldani.
Persze a grafikus szoftverközpont sem szörnyű, de inkább nagyon kezdőknek való, akik most kezdtek el nemrég linuxozni, még nem ismerik a linuxos szoftvereket, és a grafikus felületű szoftverközpont képekkel meg értékelésekkel segít progit választani adott feladathoz. Ha nem vagy már nagyon kezdő, min. 6-12 hónapja már nyomatod a linuxozást, érdemesebb lenne terminálból apt-ot használnod.
-
válasz
instantwater #11407 üzenetére
Gyorsabb és biztonságosabb a telepítés szempontjából, főleg a függőségek kezelése lesz stabilabb, de ami még lényeges, terminalból telepítve minden információs látni fogsz install előtt és után is, ha valami akadály van!
Egy ilyen egyszerű csomagnál is láthatod, mennyi információ van terminalban. A témák nem is annyira, de a javasolt nyelvi csomag kiválasztása célszerű lenne ennél a csomagnál, más csomagoknál persze még több hasznos információ van.
Azt is láthatod, hogy egy qt-s lib-et is felrak, ha GTK-s DE-t használsz és nem akarsz QT-s programokat, akár kereshetsz helyette valami alternatívát. Ezzel szemben mit látsz a Szoftverközpontban? Egy szép képet.
-
zizidor
őstag
válasz
instantwater #11397 üzenetére
Csak rákerestem és ráböktem a szoftverközpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest