Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree.c2
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szia, 17.1 KDE, ha jól emlékszem, de abban 100%-ig biztos vagyok, hogy nem 18-ast tettem fel neki.
A bejelentkező panel cseréjét semmi extra nem előzte meg elmondása alapján.
Szokásos dolgait csinálta:
- böngészőben - google docsban dolgozott
- közben böngészőben youtube "hallgatás"
- délután ugyan ez külső monitorra kötve (youtube, csak ez esetben nézés)
- volt rendszerfrissítés is valamikor napközben
- este filmnézés szintén külső monitoron - HDMI-vel
Kikapcsolás, majd másnap az új külső, ami nem akar engedelmeskedni.Konzolt sajnos nem tudtam semmilyen billentyűkombinációval előhozni a bejelentkező panelen. Próbálkozzak live közben egy pendrive-os akcióval?
(#9200) csixy:
Csak a fent leírt opciók vannak, vagy a vendég mód.(#9202) vgyuri
Tehát az automata beléptetés lenne a megoldás? Ez nagyon nem opció, hisz nem véletlen lett rá jelszavas védelem téve. Eddig semmi problémája nem volt, és már szerintem több, mint egy éve ez a rendszer van fent neki. És eddig mindenféle hiba nélkül üzemelt.(#9203) csixy:
Ha nem helyes a jelszó, akkor kiírja, és meg se moccan. Így biztos nem az a gond.
Egyébként a jelszóban van y és 0 is, de hiába cserélgetem bármire, visszadobja, hogy invalid.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Autóhifi
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon