- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
0xmilan #8788 üzenetére
Én a desktopon hasonló anomáliák elkerülése miatt mindig friss telepítést csinálok, igazából minden repo és lényeges beállítás megvan abban a pár elmentett txt-ben, tisztább, szárazabb érzés. Egyedül a fontokat nem tudom hamar ugyanolyanra belőni sem desktopon sem FF-ban, valahogy ezeket a konfigokat mindig elfelejtem elmenteni....bár most rapid módon kellett ledózerolnom az SSD-t és a /home és a / fontosabb mapáit lementettem.
Gyanítom, hogy nálad sem fog helyrejönni ez az anomália.
Igaz ki lehet bírni mintupdate app nélkül is.
(#8789) Syl
Be fogom ide írni a véleményem. Tudod hogy nem vagyok szívbajos
Igen, rémlik....ööö.......nem gondoltad amúgy, hogy csak udvariasságból írtam, hogy kíváncsiak vagyunk, mi a véleményed a Cinnamonról?
én úgy is ki tudom találni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest