- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Damateo #8487 üzenetére
Ezt a Padoka féle dolgot a laptopomon én sem tudtam megoldani Mint Cinnamonon, pedig próbálkoztam sokféle módszerrel, még a Synaptic se tudott mit kezdeni a törött csomagokkal.
Egyszerűen el kell távolítani a PPA-t, ami egyébként is aggályos, mert ugyan stable maga a PPA, mégis RC változatokra frissít az utóbbi időben. Pont nem kéne, ha egyszer ez a stabil verziókat tartalmazná.
A leírás alapján a ppa-purge-vel érdemes leszedni magát a PPA-t, az vissza is fejleszti az érintett csomagokat ügyensen, bár egy apró részt így sem kezelt jól, de igazán gondot az nem okozhat. Remélem észhez térnek és normális verziókat fognak berakni ezután, de ha valaki nem rakja fel a PPA-t ,akkor sincs gond, mert már a hivatalos xenial tároló is 17-es mesa-t rak fel.
Gondolom, hogy már megoldottad, csak azért írtam le, hátha valaki még belefut ebbe, mert egy hét alatt semmi változás nem történt sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest