- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eleg egy virtualboxban is.
Köszi a tippet! Ezt nem is tudtam. Régebben virtualbox alatt ment a flash még az MT6577 időszakban, aztán a 6589 és a hozzá tartozó flashtool már elkékhalálozott, és vitte magával a telefonokat is...
De hogy működik a MI-s eszköz VB alatt... hát ez igazán jó hír mára. -
Köszi, de hogy még 1 Wint telepítsek.......
Közben eszembe jutott, hogy az egyik HDD-n van egy 8.1, még egy külhoni kapcsolatomnak segítettem valamit, azért kellett. Szóval akkor van egy fertőzött meghajtóm!
Más.
Ha szerkesztem a grub.cfg-t, kell utána grub-update?
Ha elmentem, benne marad következő bootnál, de ha telepítek másik disztrót, akkor már nincs benne az adott opció újra. Ma reggel viszont mégis benne volt, könnyű észrevenni, mert ha nincs benne, akkor pár pillanat múlva egy szürke képernyőm lesz csak. Nem értem, miért változik a grub.cfg tartalma állandóan....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest