Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nincs vezetékes net, akkor ezt máshogyan letöltve akár pendrive-ről is lehetne telepíteni, gondolom legalábbis, mivel délelőtt a hiányzó fw-t szintén így erőltettem a telepítés alatt lévő Debianba.
http://packages.ubuntu.com/xenial/all/firmware-b43-installer/download
(#7664) -szabi-
Menni fog az, amire én telepítettem, olyan öreg Fujitsu-Siemens laptop volt, hogy még wifi vevő sem volt benne. Ennek ellenére a fura csatlakozójú HDD helyére SSD-t rakva rakétává varázsoltuk az XFCE-vel! Próbáltam volna mással is, LXLE-vel például, de egyedül a Mint XFCE bootolt be penről.

A fiatalabb, amire felment a Mint XFCE, az is pont 10 éves volt, Latitude D620-as.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xbox Series X|S
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon