- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
nemurea #5821 üzenetére
Engedi mountolni igy is csak read only modban, nehogy seruljon a faljrendszer.
"próbaképp érdemes olyat csinálni, hogy a Win-t rendesen leállítod, tehát nem restart" - tudomasom szerint mikor windows alatt a kikapcsolasra mesz akkor felhibernalasos allapot lesz viszont ha ujrainditod akkor nem, rendesen kikapcsol, tehat ilyenkor csont nelkul tudni kene csatolni. Ha cli kapcsolod ki akkor se hibernal:
shutdown -s -
válasz
nemurea #5821 üzenetére
Ezt én is megpróbáltam, és valóban, w8 esetén hibernált a fájlrendszer, és ezt az üzenetet vissza is adta a Linux (mint13, 64bit), ezért nem tudja mount-olni.
Azt nem tudom, hol kell kikapcsolni azt a gyors elindítást, de nagyon nincs is kedvem/időm vacakolni vele; főleg amilyen sűrűn használatban van a w8... két hetente kislányom gyakorolja a paint használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest