Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
petersonal
üzenetére
Elképzelhető hogy csak olyat lehet csinálni mint amilyen a rendszered, most ugrott be egyszer én is jártam hasonló cipőben, 32 bitre is megakartam egy programot csinálni és mondták egy fórumon hogy nem fog menni. Szóval lehet egyszerűbb lesz akkor felrakni egy 32 bites rendszert, egyébként sincs semmi előnyöd a 64 bit-esből mert biztos vagyok benne hogy nem használsz olyan nagy számításigényű 3D tervező programokat amik igényelnék a 64bites processzort

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon