- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Túl vagyok egy komplett új windows és linux telepítésen
A telepítéskor alapból az ssd nevét adja hogy ide fog kerülni a rendszerindítás. Eddig hagytam itt.
Most választottam az sda1-et ahova a windowst telepítettem.
A telepítés után persze megint nem jött be a grub, ezért újra módosítottam a grub-ot ezen leírás szerint.
Felfigyeltem rá hogy a leírásban szerepelt GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=0 sor előtt van egy kettőskereszt, ami ha jól tudom azt jelenti hogy azt a sort nem kell végrehajtani, azaz inaktív. Erre legfőképp azért figyeltem fel mert a terminálban a grub update után valami figyelmeztetésfélét olvastam erre vonatkozóan. Ekkor én is tettem egy kettőskeresztet a sor elé és úgy frissítettem a grub-ot. Az üzeneteket itt alább olvashatóak:Sajnos újra csak annyit értem el hogy megjelent ugyan a grub menü de a windows-t választva sötét képernyő majd jön vissza a menü
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest