Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Unamuno

csendes tag

válasz ubyegon2 #5178 üzenetére

Ez érdekes. Tanulva az előző tapasztalatokból az új rutint követve leállítottam a Dropbox betöltődését és utána indítottam a frissítést, hogy rögzítsem mely programokkal nem boldogul az Energotel. Legnagyobb meglepetésemre rendben lefutott a teljes frissítés és persze a leállított Dropbox is üzemképes mint ahogy ez kiderült egy órája.
    A frissítési probléma egyértelműen összefügg a Dropboxot érintő problémával. Ha a mintupdate frissítésekor le van állítva a Dropbox akkor a programok frissítése is rendben lefut minden probléma nélkül.
    Ezekből az következik szerintem, hogy valamelyik Energoteles programmal lehet gond.
    Eddig ha nem változtattam meg az Energotelt akkor hiába indítottam újra a gépet, hiába frissítettem a csomagtárolót, azok a programok továbbra sem települtek amiket első alkalommal sem tudott feltenni de ha átálltam más forrásra -történetesen a Csehekre, akkor viszont rendben felmentek.
    Nem fárasztalak tovább ezzel és örülök, hogy nem kártevő okozta a gondokat. Örülök, hogy rendben van végre a gép! Kösz a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés