- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Akkor úgy látszik mégsem sikerült. Én kipróbáltam pendrive-val és külső merevlemezzel is, mind2 ok volt.
Ha visszaállítod az Win MBR-t, akkor utána meg vsz a Linux nem fog elindulni, de max még egyszer felrakod a pendrive-ra és jobban figyelsz, hogy mit jelölsz be.(#3437) 105kacsa: mert van aki nem szereti a Grub menüjét, illetve ha csak másodlagos rendszernek, illetve próbára van fent a Linux, akkor WBL-t használva, szükség esetén könnyebb is kukázni, mint utólag az MBR helyreállításával bajlódni. + ha Windowst újratelepít, vagy upgrade-el, akkor az megint felülírja a Grub-ot és akkor meg a Linux nem fog indulni, igaz Live módban azt is helyre lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon