- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joecontra #1847 üzenetére
Most ugordtam egyet!
lent többet is
[link] Itt próbáltam tárgyilagos lenni abban, hogy ez nem MINT 17.1 hiba. Amúgy most már tényleg kezdek kíváncsi lenni valami konkrétumra is, mert mér' ne lehetne bug ebben is. Azt viszont, hogy aszongyuk, hogy kiszámíthatatlan! Ez mi már!? Eleve a 17.1- re frissítési lehetőség előtt raktam fel a Rebecca sources- t, így jóval több bugnak kéne előjönni, mint a rendes frissítés során, de még így beforrasztva sem érzem instabilnak. Más kérdés, hogy nekem a sima 17 jobban bejött, a 17.1- ben található újítások nem annyira érdekelnek.
Meglátjuk, csak jön egy konkrét bug valahonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest