Hirdetés
- Yodafon: :L
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
egész pontosan a xorg-edgers tárolót kell feltenni, aztán frissíteni a tárolók listáját, feltenni a linux-image-2.6.34-5-generic csomagot, aztán kiszedni előle a pipát a szoftverforrásoknál, mielőtt még felfrissíti a xorg-ot is valami magától atomjair hullós pre-alpha verzióra

én amúgy ezt a kernelt használom, és szerintem nagyon jó, stabil. és nem utolsó sorban megoldotta az intel 5700mhd vs. compiz problémáimat. -
Ha nem túl macerás, akkor lehet hogy felkeresem, utoljára amikor én linuxhoz kernelt buheráltam, az bizony 10-sok éve volt és akkor még nem így működött

Arra emlékszem csak, hogy sok sok konzolt láttam, és sok sok hibaüzenetet, és mégtöbbet gépeltem a konzolba, és méginkább nem működött az egész
A támogatási hiba az könnyen lehet, szerintem a laptopom is hibás valamilyen szinten a dologban, mert nem egy elterjedt konstrukció a sis chipset, amd proci, meg nvidia vga
Köszönöm szépen hogy utána jártál a dolgoknak, a történet alakulását természetesen itt a fórumon is folytatom, hátha más is tud okulni a dologból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon