- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Flatpak témában urandom0 kolléga van képben, annál a verziónál szerintem megint volt valamilyen jogosultsági probléma. Flatpaket nem is nagyon szokás sudoval indítani, azoknál az a lényeg, hogy ne férjen hozzá a rendszerből túlzottan sok dologhoz.
Most a honlapról leszedtem /feltettem , működik

Ott AppImage van, ha jól láttam. Azt is sokan szidják, pedig használhatóság szempontjából teljesen jó. Van egy fájl, rákattintasz, fut és kb. ennyi. Nem kell telepíteni, meg egyéb barkácsolás sincs vele.
ha nem megy nem gond van elosztom

Azért írd meg, hogy mire jutottál, kíváncsi vagyok az eredményre.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Rowon