- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler #15482 üzenetére
Ezzel egyébként egyetértek, korábban én is keresgéltem lehetőség után, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy az adminisztrátori jogú műveletekhez ne kérjen jelszót a Mint. Megoldható, de nem ajánlott és én sem ajánlom. Jobb az, ha bizonyos dolgokhoz kéri a jelszót, mert legalább át tudod tekinteni, hogy mit is akar csinálni, mielőtt elkezded.
Ugyanez a gyakorlat egyébként Windowson is ALAP dolog, hogy nem az adminisztrátori fiókot használod, hanem létrehozol egy korlátozott hatáskörű helyi fiókot és AZT használod. Ezt csak arra az esetre írtam martonx kollégának, ha mégsem a Linux Mint mellett döntene.A Linux Mint ilyen, mindenhol kéri a jelszót, de igazából ez lenne a helyes gyakorlat. Más kérdés, hogy ha hosszú évekig használtál Windowst admin fiókkal, akkor elszoktál ettől, mert mindenféle dolgot tudsz korlátozás nélkül csinálni, ami nem igazán jó. Így előbb-utóbb tényleg beszaladsz a csalánosba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Netflix
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 3D nyomtatás
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest