- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aureal #14461 üzenetére
Igen, pont ez a lényege a VirtualBox-nak, hogy amit azon belül telepítesz, az alapból benne marad, nincs kihatása a fizikai gépedre.
Ha mindenképpen ki akarsz látni rá, akkor "megosztott mappa"-ként kell beállítani a látandó könyvtárat, így amit kintről beraksz azt látod virtualbox alatt és viszont. [link] -
Tim82
félisten
válasz
Aureal #14461 üzenetére
Ehhez az Oracle Virtual Box szoftverét gondoltam alkalmasnak.
A gondom az, hogy így csak mint virtuális gépre volna hajlandó települni.
Javíts ki, ha nem jól értem: az a gondod, hogy egy csak és kizárólag virtuális gépek futtatására kitalált és csak erre alkalmas szoftveren belül telepítetted a Mint-et és hogyhogy ezen belül telepítve virtuális gépként települ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest