- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
inf3rno #14100 üzenetére
Egy ígéretes változat:
https://www.youtube.com/watch?v=yIZmUINSvQ4 -
K0zm0
aktív tag
válasz
inf3rno #14100 üzenetére
PinePhone-t anno én is nézegettem, de a SoC-ot gyártó Allwinner cég is kakába került mert backdoor volt a Linux kernelben (Manjaro with Plasma Mobile OS build) ami root hozzáférést biztosított.
Mondjuk ez nem gond, ha nyitott a bootloaderje, akkor fogod és lecseréled egy "biztosabb" forrásból származó OS-re.
Ez mondjuk az én véleményem, de ha nem egy tanyán élsz kint a semmi közepén elektromosság nélkül, akkor sajnos bele kell törődni a telemetriába. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy minél kisebb lábnyomot kell hagyni a digitális térben. (Orwell meg forog a sírjában.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ford topik
- NBA és kosárlabda topic
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Classic / Xbox 360
- Netfone
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest