- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
zizidor #13650 üzenetére
Az lett, ki vettem még egy 1GB-ot, maradt 2GB-t benne. Most pedig teszt üzemben van. Csináltam egy nagy hibát, kipróbáltam egy ősi IDE driveret és elképesztően lassú volt, 2 óra után lett vége a fájlok másolálásának, soha többet nem nyúlok ahhoz a hdd-hez, és nem is hagytam a rendszert kicsomagolni rajta. Lehet, hogy nem is maga a memória a baj, csak a slot, mivel a másik két slot kiderült hogy rossz, az is gond volt. Nem értem, hogy miért mennek a memória foglalatok tönkre.
zizi live rendszert hosszaban tesztelni elég macerás, és most elpocsékoltam sok időt ezzel a vacak hdd-vel.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
zizidor #13650 üzenetére
Ahogyan a kolléga írja, ha 2 vagy több modul van benne, kapd ki az összeset, hagyjál benne egyet és próbálgasd úgy. Kis szerencsével megtalálhatod, ha pedig mégsem RAM hibás, legalább tudni fogod, hogy másmerre kellene tovább keresgélned a hiba okát.
Én előtte azért megpróbálnék indítani egy LIVE rendszert, hogy az alatt is produkálja-e az említett fagyást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gmail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest