- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
zizidor #13650 üzenetére
Az lett, ki vettem még egy 1GB-ot, maradt 2GB-t benne. Most pedig teszt üzemben van. Csináltam egy nagy hibát, kipróbáltam egy ősi IDE driveret és elképesztően lassú volt, 2 óra után lett vége a fájlok másolálásának, soha többet nem nyúlok ahhoz a hdd-hez, és nem is hagytam a rendszert kicsomagolni rajta. Lehet, hogy nem is maga a memória a baj, csak a slot, mivel a másik két slot kiderült hogy rossz, az is gond volt. Nem értem, hogy miért mennek a memória foglalatok tönkre.
zizi live rendszert hosszaban tesztelni elég macerás, és most elpocsékoltam sok időt ezzel a vacak hdd-vel.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
zizidor #13650 üzenetére
Ahogyan a kolléga írja, ha 2 vagy több modul van benne, kapd ki az összeset, hagyjál benne egyet és próbálgasd úgy. Kis szerencsével megtalálhatod, ha pedig mégsem RAM hibás, legalább tudni fogod, hogy másmerre kellene tovább keresgélned a hiba okát.
Én előtte azért megpróbálnék indítani egy LIVE rendszert, hogy az alatt is produkálja-e az említett fagyást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest