- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40553216 #13245 üzenetére
Lehet, a Beállításokban ott van az első képen látható időzítő beállítás, csakhogy ez nem jött fel automatikusan, én viszont nem akartam használni a TS-t, így nyomtam az x-re.
Nem használom, de most végigmentem rajta, tényleg nem annyira értelemszerű a használata mégsem. Rémlik halványan, hogy egy régebbi disztrómnál én is azt vettem észre, hogy jó pár pillanatkép heverészik valami mappában, én viszont nem állítottam be, hogy csináljon ilyet a TS.
Ezek a KDE-full meg jó pár más DE fullos metacsomagok az Ubuntu universe tárolójában valóban ott vannak, de szerintem ez egy nagyon alap, nem véletlenül külön Kubuntu-s tárolókból és más tárolókból kellett összerakni leírások alapján is a plasma-s Mint-et. Az a -full csomagnév elég megtévesztő.
Ez kb az, amit írtam is, hogy a Debianra felrakod és utána elkezded faragni, öltöztetni, konfigolgatni. Raktam anno Cinnamont Debianra és óriási a különbség a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged