Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #40553216 #13243 üzenetére

Ha szakított, miért telepíthető KDE ökosytem?

Az szerintem nem is telepíthető, felrakhatsz bármit, de Te gondoskodsz a felület megfelelő működéséről, mint általában az olyan disztróknál, ahol van a rendszeralap és feltelepül mellé egy liválasztott DE, amit majd konfigolhatsz, mint Debiannal például. Mint kénytelen volt elereszteni a KDE-t, mert elkezdték a GTK-s DE ökosystemét alakítgatni, például az Xapps- csomag és ezek csak GTK-s DE-vel voltak megoldhatóak.

A TimeShift-et elsőre úgy kezeltem, hogy mikor nem adott fel kilépési lehetőséget, egyszerűen kilőttem.

Valami gomb nálad Timeshiftnél sem jelent meg ezek szerint, mert amúgy teljesen könnyen beállítható a TS, bár nem saját programja a Mint-nek*, a magyar fordítása is elég érdekes évek óta, hacsak nem javították már. Ha az elején az alábbi ablaknél nem veszed ki a pipákat, akkor default beállításokkal fog dolgozni, ha viszont még egyszer sem indítottad el, akkor nem ébred fel.

*most látom, hogy az alap focal verziót átdolgozták valamennyire

Ha kiveszed a pipákat az időközönkénti pillanatkép készítései elől, akkor a Befejezés-re nyomva ez az ablak fejezi be a ténykedést és így nem is fog semmit csinálni.

Itt már valóban nincs Bezár gomb, csak a fenti x, amivel bezárod.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés