- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40553216 #13243 üzenetére
Ha szakított, miért telepíthető KDE ökosytem?
Az szerintem nem is telepíthető, felrakhatsz bármit, de Te gondoskodsz a felület megfelelő működéséről, mint általában az olyan disztróknál, ahol van a rendszeralap és feltelepül mellé egy liválasztott DE, amit majd konfigolhatsz, mint Debiannal például. Mint kénytelen volt elereszteni a KDE-t, mert elkezdték a GTK-s DE ökosystemét alakítgatni, például az Xapps- csomag és ezek csak GTK-s DE-vel voltak megoldhatóak.
A TimeShift-et elsőre úgy kezeltem, hogy mikor nem adott fel kilépési lehetőséget, egyszerűen kilőttem.
Valami gomb nálad Timeshiftnél sem jelent meg ezek szerint, mert amúgy teljesen könnyen beállítható a TS, bár nem saját programja a Mint-nek*, a magyar fordítása is elég érdekes évek óta, hacsak nem javították már. Ha az elején az alábbi ablaknél nem veszed ki a pipákat, akkor default beállításokkal fog dolgozni, ha viszont még egyszer sem indítottad el, akkor nem ébred fel.
*most látom, hogy az alap focal verziót átdolgozták valamennyire
Ha kiveszed a pipákat az időközönkénti pillanatkép készítései elől, akkor a Befejezés-re nyomva ez az ablak fejezi be a ténykedést és így nem is fog semmit csinálni.
Itt már valóban nincs Bezár gomb, csak a fenti x, amivel bezárod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest