- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Doky586 #13098 üzenetére
Ja, az akkor más. Bár továbbra is amatőr hatása van. Persze, írni, olvasni tudja. Anno én is így kezdtem el Linuxot használni, hogy XP-vel készült partíciókra ment, sokáig az adatpartíciókon és külső meghajtókon az NTFS-t is meghagytam, és nem bénázásból, de nem tudtam még akkor, hogy a Linux be fog-e jönni fő rendszernek, sokáig amolyan kísérleti jelleggel ment. Aztán szépen fokozatosan gyalultam arról a gépről ezeket, és ext4-es partíciók mentek a helyére. Persze, mentek az NTFS partíciók is, de nagyobb procioverheaddel és lassabban, igaz sokat nem befolyásolt, mert szintén egy régi, 160 gigás, 5400 rpm-es, SATA2-es, CHS-ses laptop HDD-ről ment az egész, ez még 7 éve volt, már a gép sincs meg jó pár éve, már akkoriban is erősen elavultnak számított az egész cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest