- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Petya XT #12584 üzenetére
Na látod, mondtam én, hogy nem ördöngösség. Már ezelőtt is jól ment, csak arra kellett figyelni, hogy a legfrissebb, 440-es ág legyen fent NV driverből, meg a kernel elég friss legyen hozzá. A 20-as verzióval csak annyi változott, hogy már figyelni sem kell, mert alapból mindenből van annyira új verzió benne, hogy mindenféle hackelés nélkül alapból jól kell mennie. Persze rolling disztrókon, mint a Manjaro, eddig is jó volt, csak ilyen CentOS, Debian, Ubuntu, Mint vonalon volt gond, hogy túl régi kernel, túl régi mesa csomag, és hiába tette fel valaki külön figyelemmel, PPA-ból a legújabb NV drivert, a verziók ütötték egymást, ezért opcionálisan PPA-zni kellett újabb mesa csomagért, meg fel kellett rakni a hivatalos tárolóból egy újabb opcionális kernelt, ami elérhető, de default nem települ. A hivatalos tárolókban lévő régebbi NV driver meg nem volt jó 19-es verzióban meg előtte, régi volt eddig. Ezért fontosak az új verziók, én ezért is használok rollingot, mert ott ezekből sosincs probléma. Igaz NV kártyám nincs, de a verziófüggőségek sok proginak és egyéb drivernek számíthatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vatera, Teszvesz topic
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vicces képek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest