- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zoltanz #11842 üzenetére
Google úgy látszik különcködik, bezzeg az őskövület Kitkat-es tableteket meg telefonokat engedi a mai napig újonnan árulni.
Nekem minden programból hiányzik a frissítés opció és csak gondolom Frissítéskezelővel frissíthető, meg Synapticból, meg terminálból. Ezt szeretem ebben a rendszerben. FF-nál ha rányomok a névjegyre nincs ott a frissítés keresése gomb, se Thunderbirdnél, Telegram és Skype és Twitch sem keres frissítést, nincs is bennük frissítés opció. Ez mind át van költözve a frissítéskezelőbe közösen. Na ez az amit a W10-ben is meg kellett volna csinálni a jelenlegi erőltetett autoupdate helyett, mind Windows, mind programszinten. -
válasz
zoltanz #11842 üzenetére
deb [arch=amd64] http://dl.google.com/linux/chrome/deb/ stable main
Nekem fenti tárolóból van fenn Chrome, igaz nem használom, de mindig a többi csomag frissítésekor látom, hogy az is frissül. Ha használnám, lehet láttam volna ezt a fura jelenséget, amit említesz, de idegesítene is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ninja Gaiden Ragebound teszt
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest