- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor #11422 üzenetére
Dehogyis, az a legelején nagyon hasznos, de főleg nézelődésre.
Anno első napokban böngészgettem én is benne, de hamar terminalra álltam át, mert jobban szerettem látni a folyamat-ablakban az egésznek a végrehajtását. Akkoriban persze még nem voltak ezek a konténerezett csomagok szerencsére.
Persze azok miatt, amiket írtam, célszerűbb mielőbb hanyagolni.
De lehet még pár olyan program, amit onnan könnyebb felrakni mégis, talán Spoti meg hasonló kliensek, ebben most nem nagyon vagyok képben.
(#11424) growler
Egykutya mindhárom pedig. Mondjuk én annyira behatóan nem tanulmányoztam őket, mert minek? Jelenleg nem tudok olyan csomagot elképzelni, amit csak onnan tudnék feltenni, talán az előbb említettek kivételével.
De akkor mi a különbség? Megtudjuk azt is?
Az én régi laptopomon jól fut a Mint Cinnamon!
Pár hete meglepve láttam, hogy a Mate alacsonyabb erőforrásigényű volt, mint a XFCE.....elég fura.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest