- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szucstom #11356 üzenetére
Ugye tisztában vagy vele, hogy kb 100%-ban engem igazolsz!?
Nem tudom milyen asztali felülettel raktad fel a Mint-et, de ahhoz mind fullos, hogy CLI-t használj. Ha már terminalban ügyködsz, itt nincs mit tanulnod, ugorj neki a Debiannak, gyakorlatilag ugyanazekkel a felületekkel rakhatod fel, de az nem hagy elkényelmesedni. non-free driverek például nincsenek, PPA-k nincsenek, tárolókat viszont vehetsz fel a sources.list-ba! Szerintem annak, akinek van affinítása ezekhez a Linuxos bűvészkedésekhez, kifejezetten szórakoztató! Minél később próbálod ki, annál inkább bánni fogod, miért vártál vele eddig. A Mint csak annyi, hogy felrakod és használod.
Csak próbaképpen menj fel a Debian weboldalára és próbáld eldünteni, melyik iso kéne neked, ha ez sikerül könnyen, akkor az azt jelenti, hogy már kezdhetsz is neki. Ez nem vicc, állandóan ezt irkálom, hogy csak az ugorjon neki, aki megtalálja a gépének és saját magának megfelelő verziót. Nincs benne semmi ördöngős dolog, de van akinek nem megy,,,,,,
Pihenésképpen egy
inxi -Fxxx
terminal kimenetet berakhatnál ide, nem kéne kérdezősködnöm annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged