Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
CPT.Pirk #110 üzenetére
Eddig 2x telepítettem ubuntu-t, mindkétszer xp mellé, szóval én meg azt az oldalt nem ismerem.
Nah, le kéne tölteni ezt a Mint cuccot, aztán majd felrakom.Apumnak viszont anno kubuntu vagy miféle cuccot raktak fel, és nem az igazi...le akarom neki cserélni, de akkor már erre az újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged