- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #10943 üzenetére
Azért nem javasolt a tárolókból a sima Python, mert egyrészt nem a legfrissebb, másrészt pedig ha virtuális környezetet telepítesz, mert bizonyos Python verzió kell bizonyos csomaghoz, akkor Anaconda / több Python telepítése nélkül meg vagy lőve. És a conda még menedzseli a verzióidat és segít is a környezetek között ugrálni.
És amúgy is, fejezd már be a Én tuti nem tennék fel ilyen külön weboldalról letöltős szutykot a gépre. hajtogatását. Nem érsz el vele sokmindent, hiszen a tárolókban nincsen benne, látszik, hogy nem értesz a Pythonhoz és én nem neveznék megbízhatatlan szutyoknak egy tudományos szoftvercsomagot, amit olyan cégek használnak, mint BMW, Cisco vagy Samsung. Az AUR-ból telepítés meg még rosszabb, mint egy hivatalos, megbízható weboldalról származó csomag telepítése.
-
oszi666
őstag
válasz
Frawly #10943 üzenetére
Nos, azért ragaszkodom egyelőre az Anacondához, mert vettem anno egy udemys Python kurzust, amiben az összes feladat, leírás minden jupyter-ben van, és emiatt. Az, hogy miért nem próbálok mókolni összevissza elég egyszerű: rohadtul nem értek hozzá
Az egész linuxos dolgot azért kezdtem el, mert nagyon idegesít, hogy van egy elég jó gépem játékra (igaz csak egycsatornás memóriával, és sajnos egyelőre sima HDD-vel) és maga a windows vmi hányadék lassú. Próbáltam mindent, nincs fent kb semmi a vírusirtón kívül ami automatikusan betöltődne (onedrive google drive ilyenek) és egyszerűen utálom, hogy bekapcsolás után 2,5 perc mire betöltődik a gmail a firefoxon. Van vírusirtó, futtattam adw cleanert, malwarebytes anti malwaret, hogy hátha bekaptam valamit, de nem
Nem vagyok informatikus, szóval nem nagyon volt más ötletem mint az infós ismerősök által sulykolt "próbáld ki a linuxot"nak adni egy esélyt. Szóval feltettem a linux mintet a windows 10 mellé, 50gb-ra és a kezdeti 2,5 percből 20mp lett. Ami számomra sokkal tűrhetőbb.
Mindezek mellett gőzerővel próbálom magam megtanítani kódolni, hátha pályaelhagyóként felvesznek akárhova, csak a mostani munkámtól szabaduljak.
Amitől itt minten nem tudok megszabadulni, hogy néha a tapipad dadog valamiért.
elnézést a hosszú offért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Path of Exile (ARPG)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest