Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFeri22
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Túl hosszú volt az a kb. 1 óra, amíg tartott a frissítés, miután rájöttem, hogy nem mentettem le mindent, amit akartam

Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet a sudo jelszót megváltoztatni és mi annak az alkalmazásnak a neve, ami egy olyan tálca, amire kedvenc alkalmazásokat lehet rakni és csak akkor jön elő ha a kurzort a képernyő aljára húzom. Ez eltűnt a frissítés után és nem emlékszem a nevére.
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Sziasztok megint!
Szerver....ehh dehogy szerver, csak nem tudom maskent hivni, szoval azon vannak a filejaim
szoval ilyen temaban tud valaki segiteni?
a local eleresem mar biztositott....azzal nincs gondom
de szeretnem kivulrol is elerni....es nagyon, de nagyon lila gozom se nincs, hogy mit hogyan es merre
csakis file szinten akarom elerni de az ne ftp legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szoval ilyen temaban tud valaki segiteni?
Rowon