Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFeri22
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Túl hosszú volt az a kb. 1 óra, amíg tartott a frissítés, miután rájöttem, hogy nem mentettem le mindent, amit akartam

Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet a sudo jelszót megváltoztatni és mi annak az alkalmazásnak a neve, ami egy olyan tálca, amire kedvenc alkalmazásokat lehet rakni és csak akkor jön elő ha a kurzort a képernyő aljára húzom. Ez eltűnt a frissítés után és nem emlékszem a nevére.
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Sziasztok megint!
Szerver....ehh dehogy szerver, csak nem tudom maskent hivni, szoval azon vannak a filejaim
szoval ilyen temaban tud valaki segiteni?
a local eleresem mar biztositott....azzal nincs gondom
de szeretnem kivulrol is elerni....es nagyon, de nagyon lila gozom se nincs, hogy mit hogyan es merre
csakis file szinten akarom elerni de az ne ftp legyen
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Witcher 1 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szoval ilyen temaban tud valaki segiteni?
Rowon