- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFeri22
tag
válasz
ubyegon2 #10710 üzenetére
Túl hosszú volt az a kb. 1 óra, amíg tartott a frissítés, miután rájöttem, hogy nem mentettem le mindent, amit akartam
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet a sudo jelszót megváltoztatni és mi annak az alkalmazásnak a neve, ami egy olyan tálca, amire kedvenc alkalmazásokat lehet rakni és csak akkor jön elő ha a kurzort a képernyő aljára húzom. Ez eltűnt a frissítés után és nem emlékszem a nevére.
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2 #10710 üzenetére
Sziasztok megint!
Szerver....ehh dehogy szerver, csak nem tudom maskent hivni, szoval azon vannak a filejaimszoval ilyen temaban tud valaki segiteni?
a local eleresem mar biztositott....azzal nincs gondom
de szeretnem kivulrol is elerni....es nagyon, de nagyon lila gozom se nincs, hogy mit hogyan es merre
csakis file szinten akarom elerni de az ne ftp legyen
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest