- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2 #10510 üzenetére
Laikusnak tartom magam, igy ezzel semmi gond nincs
Pontosan azt kaptam en is ami a piros sorban van, lenyeg az, hogy megtehettem mert sikerult
Szo se nincs arrol hogy nem ertenek egyet "a mindenki által jónak tartott módszerrel", csupan megdobbentett, hogy ez igy van, es mint irtam nehany kattintas tavolsagra van ez....nem, nem tervezek igen gyakran szerkesztgetni /home-on kivuli filekoat, de amig gyakrolok ezen addig siman megeshet, majdcsak figyeld meg milyen kerdesekkel fogok meg jonni es szerintem a valaszok a /home-on kivuli fileok szerkeszteseben lesznek+++
ezzel szerintem nem vagy egyedul, jomagam is eltem abban a vilagban, amikor emberi kapcsolatokkal kommunikaltunk ...persze, hogy off - mint ahogy az emberi kapcsolatok is azok
en sem tanultam infomatikat, hogy is mondjak, autodidakta modon tanultam...akkoriban en ugy mentem a szuvbe dolgozni kozepiskola utan, hogy egyszeruen erdekelt....es felvettek, eloszor operator voltam nagygepeken, majd "fel"kerultem a programozasi osztalyra, miutan tonkravagtam az IMB4361-et azzal, hogy C64 programokat masoltam a szalagokramentes gyanant - csak nem neztem, hogy mire masolom, termesztesen egy ertekes szalag volt, amin anno a fuszert nevu nagy vallalat berezese volt ...uppsz
Azok utan buntibol el kellett mennem progamozni, majd hagytak tanulni pascalul es clipperula tobbit viszont mar nem irnal le, mert a sok offrom meglehet masokat bosszant
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged