- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lev258 #10504 üzenetére
Szerintem ma is asztali operációs rendszer.
Is. Amúgy amit mi használunk, én is annak tartom, de valahogy le kellett írnom konyhanyelven a kollégának, hogy mivel van dolga.
Mint már említettem, a tanulási folyamat fontos
Ezt saját bőrömön tapasztaltam, 5 éve ugyanennyire pislogva kezdtem használni az első disztrómat és alig-alig értettem az összefüggéseket, amikor egy-egy problémámra választ kapva megoldottam, amit szerettem volna.
Ma már rutinos noob vagyok, ha nem is értek semmihez, már képes vagyok felismerni esetenként, mi okozza a problémát és akár a megoldást is fel tudom kutatni. Ha lett volna türelmem az alapoktól értelmezve végigmenni sok folyamaton, ma már egész jó tudással bírnék, sajna nem így volt, ezért van, hogy csak egy adott területre fókuszálva azt a kis részt átlátom valamennyire, de a nagy egészet soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Argos: Szeretem az ecetfát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- PlayStation 4
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest