Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latyuka
újonc
Néhány éve használom a Linux Lite-ot. Még a !!11!! éves laptopomra telepítettem a 3.8-as 32 bitest (HDD-t SSD-re cseréltem benne) és fellélegzett, új erőre kapott a masina
Saját gépeken CSAK és KIZÁRÓLAG Linux Lite fut és amíg a disztribúció él/fejlesztik, nem is lesz más. Végigjártam azt az utat amit fentebb Beniii06 leírt: "ezalinux" meg "azalinux", de erre rátaláltam és nem cserélném le semelyikre sem. Egy szóval: KIFOGÁSTALAN! Azzal hogy nem lehet rajta játszani: kedvencem a DeadSpace (első része (életemben az első és utolsó játék volt amiért pénzt adtam ki - de ezért megérte
)). Próbaként feltelepítettem LL-ra (5.6), PlayOnLinux-al feltelepít, max. grafikán zökkenőmentesen megy 1080p-ben. Mivel mini-pc "őrült" vagyok ha érdekel valakit leírom a configot. ....de a topic lényege, hogy Linux Lite és semmi más
Soha driver problémáim nem voltak, minden "pöcc-röff" és a telepítési idő is rövid, telepítése egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Saját gépeken CSAK és KIZÁRÓLAG Linux Lite fut és amíg a disztribúció él/fejlesztik, nem is lesz más. Végigjártam azt az utat amit fentebb Beniii06 leírt: "ezalinux" meg "azalinux", de erre rátaláltam és nem cserélném le semelyikre sem. Egy szóval: KIFOGÁSTALAN! Azzal hogy nem lehet rajta játszani: kedvencem a DeadSpace (első része (életemben az első és utolsó játék volt amiért pénzt adtam ki - de ezért megérte