Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latyuka
újonc
Néhány éve használom a Linux Lite-ot. Még a !!11!! éves laptopomra telepítettem a 3.8-as 32 bitest (HDD-t SSD-re cseréltem benne) és fellélegzett, új erőre kapott a masina
Saját gépeken CSAK és KIZÁRÓLAG Linux Lite fut és amíg a disztribúció él/fejlesztik, nem is lesz más. Végigjártam azt az utat amit fentebb Beniii06 leírt: "ezalinux" meg "azalinux", de erre rátaláltam és nem cserélném le semelyikre sem. Egy szóval: KIFOGÁSTALAN! Azzal hogy nem lehet rajta játszani: kedvencem a DeadSpace (első része (életemben az első és utolsó játék volt amiért pénzt adtam ki - de ezért megérte
)). Próbaként feltelepítettem LL-ra (5.6), PlayOnLinux-al feltelepít, max. grafikán zökkenőmentesen megy 1080p-ben. Mivel mini-pc "őrült" vagyok ha érdekel valakit leírom a configot. ....de a topic lényege, hogy Linux Lite és semmi más
Soha driver problémáim nem voltak, minden "pöcc-röff" és a telepítési idő is rövid, telepítése egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Witcher topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Saját gépeken CSAK és KIZÁRÓLAG Linux Lite fut és amíg a disztribúció él/fejlesztik, nem is lesz más. Végigjártam azt az utat amit fentebb Beniii06 leírt: "ezalinux" meg "azalinux", de erre rátaláltam és nem cserélném le semelyikre sem. Egy szóval: KIFOGÁSTALAN! Azzal hogy nem lehet rajta játszani: kedvencem a DeadSpace (első része (életemben az első és utolsó játék volt amiért pénzt adtam ki - de ezért megérte