- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latyuka
újonc
Néhány éve használom a Linux Lite-ot. Még a !!11!! éves laptopomra telepítettem a 3.8-as 32 bitest (HDD-t SSD-re cseréltem benne) és fellélegzett, új erőre kapott a masina
Saját gépeken CSAK és KIZÁRÓLAG Linux Lite fut és amíg a disztribúció él/fejlesztik, nem is lesz más. Végigjártam azt az utat amit fentebb Beniii06 leírt: "ezalinux" meg "azalinux", de erre rátaláltam és nem cserélném le semelyikre sem. Egy szóval: KIFOGÁSTALAN! Azzal hogy nem lehet rajta játszani: kedvencem a DeadSpace (első része (életemben az első és utolsó játék volt amiért pénzt adtam ki - de ezért megérte
)). Próbaként feltelepítettem LL-ra (5.6), PlayOnLinux-al feltelepít, max. grafikán zökkenőmentesen megy 1080p-ben. Mivel mini-pc "őrült" vagyok ha érdekel valakit leírom a configot. ....de a topic lényege, hogy Linux Lite és semmi más
Soha driver problémáim nem voltak, minden "pöcc-röff" és a telepítési idő is rövid, telepítése egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen switch-et vegyek?
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Saját gépeken CSAK és KIZÁRÓLAG Linux Lite fut és amíg a disztribúció él/fejlesztik, nem is lesz más. Végigjártam azt az utat amit fentebb Beniii06 leírt: "ezalinux" meg "azalinux", de erre rátaláltam és nem cserélném le semelyikre sem. Egy szóval: KIFOGÁSTALAN! Azzal hogy nem lehet rajta játszani: kedvencem a DeadSpace (első része (életemben az első és utolsó játék volt amiért pénzt adtam ki - de ezért megérte