- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz _BOZONT_ #1290 üzenetére
Lehet az jobb lenne, de egyrészt a mobilnet iszonyat drága, főleg, én töltök is egész nap felfelé, meg lefelé sem keveset (bár sokat sem, mert az összkorlát ennél a szolgáltatónál 200GB, afölött a következő hónapban korlátozhatnak). Másrészt a ház építése is olyan sajnos, hogy elég szar a mobilvétel itt bent, szóval lehet nem lennék előrébb.
Meg routerrel tovább is osztom (igaz a 2. laptop, meg az okosteló ritkán megy), amit mobilnettel nem tudnék megcsinálni.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz _BOZONT_ #1077 üzenetére
Akkor valószínűleg nem a "gyári" felületet láttam. Nem baj, örülök, hogy írtad. Az, hogy nem fejlesztik tovább a TB-t, nem éppen bizalomgerjesztő hír. Jó tudni, ha esetleg valamikor a jövőben beütne valami, akkor valamivel ki lehet váltani. Persze az egyszerű levelezést rengeteg appal ki lehet, de ilyen sokoldalú nem nagyon van, mint a példa is mutatja.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Fritz Teufel
addikt
válasz _BOZONT_ #1073 üzenetére
Néztem róla képeket, de nem látom, hogy mit tudhat pontosan. Egyénként kinézetre kiköpött Outlook 2002. Jó ez a Thunderbird, mindent tud amire szükségem van, csak aztán hosszú távon is így maradjon. Fájó lenne a hiánya.
Fene, dupla post
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
N0zer0
senior tag
válasz _BOZONT_ #1004 üzenetére
Pedig nem nehéz linksre is optimalizálni az oldalt. Alapvetően a modern, tableless, CSS-kódszeparált (HTML strict) weboldalak jól jelennek meg szöveges felületen. Arra kell figyelni, hogy legyenek meg az alternatív kép/elemleírások és nem szabad JS-re/Flash-re/Javára építeni. Nem nagy szám ilyen oldalt csinálni, meg érdemes is, mert a keresőbotok is karakteresen olvassák a cuccot, és az ilyen weboldal keresőbarátabb SEO szempontjából.
Mondjuk mindennaposan tényleg mazohizmus lynxel netezni, az csak vészesetre való, mikor konzolban van valaki, és nincs kéznél más, csak a lynx, mc, nano, vim és hasonló alkalmazások. Legutóbb nekem a lynx akkor jött jól, mikor Arch telepítéssel szenvedtem, és rá kellett nézni leírásokra.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz _BOZONT_ #595 üzenetére
1999 óta nem használtam De ha összehozunk egy IRC klubbot, egye fene megkímélem. Egyébként nem ismerek embert aki még használja a környékemen. Tudom, hogy jóval biztonságosabb lenne, de ezt hogyan magyarázzam meg Windows-on szocializálódott Internet lovagoknak? Hány mérnök ismerősöm van, akinek a gogli a legjobb barátod kifejezés annyit tesz, hogy oldd meg magad wazze, miközben csak jót akartam!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest